Ο Σάββας Παντελίδης στον Λεβαδειακό

Κοινοποίηση στα Social Media
«Είναι πάντα αρχή μου να μην κοιτάω ποτέ πόσο μακρύς και δύσκολος θα είναι ο δρόμος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και το Σαββάτο να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί. Σαν αντίπαλό μας βλέπουμε μόνο τη δικιά μας ομάδα και κοιτάμε να βελτιωθούμε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάββας Παντελίδης στις πρώτες επίσημες δηλώσεις του ως προπονητής του Λεβαδειακού. Ο νέος τεχνικός της ομάδας πραγματοποίησε  στη Χαιρώνεια την πρώτη του προπόνηση με τον Λεβαδειακό και πήρε μια πρώτη εικόνα από τους ποδοσφαιριστές ενώ είπε γι” αυτό το θέμα όταν ρωτήθηκε: «Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και έχω πλήρη εικόνα για όλες τις ομάδες. Αρκετοί παίκτες της ομάδας είναι παίζουν χρόνια στην Ελλάδα οπότε τους γνωρίζω και από χθες έχω παρακολουθήσει ξανά τρεις τέσσερεις αγώνες της ομάδας οπότε κι εδώ έχω μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα«.
 
Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε και στο ντιλ με τον Γιάννη Κομπότη ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την επίτευξη των στόχων πιστεύοντας ακράδαντα οτι θα πραγματοποιηθούν:Ενημέρωση από τους ανθρώπους της ομάδας είχε ο Σάββας Παντελίδης
«Είχαμε μια γρήγορη επικοινωνία και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε το υπόλοιπο διάστημα μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με την ομάδα του Λεβαδειακού και αυτό που απομένει είναι να δουλέψουμε πάνω απ” όλα και να πιστέψουμε αυτό που κάνουμε για το υπόλοιπο της σεζόν. Τα παιδιά έχουν τις δυνατότητες για παραπάνω και απο κει και πέρα και με τη βοήθεια της τύχης γιατί χρειάζεται και αυτή να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να πάρουμε τους βαθμούς εκείνους που στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα τα δικαιούταν και με βάση τη δυναμικότητα που έχει αλλά και με βάση την απόδοση που είχε και δεν τα είχε καταφέρει».
 
Επίσης μίλησε και για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο: «Με τον Ατρόμητο σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα πάρα πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Εκείνο που θα πάιξει ρόλο είναι το κατά πόσο θα είμαστε εμείς έτοιμοι. Θα πρέπει να φανούμε πολύ ανταγωνιστικοί για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
 
Τέλος ρωτήθηκε αν πρόκειται να κάνει σημαντικές αλλαγές ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα: «Ακόμα δεν έχω δει τίποτα από την προπόνηση. Θέλω να δω κάποια πράγματα. Θέλω να δω κάποιους παίκτες σε τι κατάσταση βρίσκονται, τι τραυματισμοί υπάρχουν και όλα τα σχετικά κι έτσι δεν μπορώ να έχω ακόμα άποψη«.
 
Πριν την προπόνηση ο Σάββας Παντελίδης είχε συνομιλία και συνεργασία με Δημήτρη Φαράντο, Λάμπρο Μπαλόκα και Λουκά Λούλο για όλα τα θέματα σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ενώ μίλησε και λίγο στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Να πούμε οτι ο προπονητής της Κ-20 του Λεβαδειακού αναβαθμίστηκε και ανέλαβε χρέη πλέον βοηθού προπονητή δίπλα στον Σάββα Παντελίδη.
 
Από το: http://stereasports.com/