Άνοιξαν τα διόδια οι αγρότες από την Φθιώτιδα και την Βοιωτία (φωτογραφίες & video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Στα διόδια της Τραγάνας βρέθηκαν σήμερα οι αγρότες απο τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία μετά από πρόταση του αγροτικού συλλόγου Ορχομενού.

Για περίπου δύο ώρες από τις 14:00 ως τις 16:00 είχαν σηκώσει τις μπάρες και επέτρεπαν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, ενημερώνοντας παράλληλα τους διερχόμενους οδηγούς για τα αιτήματά τους.

 

 

 

Οι αγρότες της Θήβας συγκεντρώθηκαν χθες και αποφάσισαν την συμμετοχή τους στον αγώνα των συναδέλφων τους από τις υπόλοιπες περιοχές. Μαζί τους ήταν και οι ιδιοκτήτες φορτηγών δημοσίας χρήσεως που προσανατολίζονται και αυτοί σε κινητοποιήσεις. Ο Παμφθιωτικός Αγροτικός Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα συμπαράστασης για το κλείσιμο της εθνικής οδού στο ύψος της Ανθήλης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00. Με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, θα συναντηθεί αντιπροσωπεία των αγροτών της πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις, αύριο Πέμπτη στις 12.45. Χθες στο μπλόκο των αγροτών στον περιφερειακό του Ορχομενού βρέθηκε εκδηλώνοντας την συμπαράστασή του και ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος.

από lamiastar.gr