Οι νέοι… και οι νέοι του παλιού στον Ορχομενό.

Κοινοποίηση στα Social Media

Όσο και αν κάποιοι εκτιμούν (λόγω εντοπιότητας και κυρίως λόγω πολιτικής ιδιότητας με «μανδύες») ότι μπορούν να ξεθολώσουν το πράγματι θολό εκλογικό τοπίο στον Ορχομενό, μάλλον δεν το καταφέρνουν.

Ο Θανάσης Ζαννιάς τελικά έλαβε την απόφαση σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να στραφεί προς την περιφέρεια και την ενίσχυση της μάχης των δύο διαφορετικών κόσμων οι οποίοι συγκρούονται σε αυτές τις εκλογές (και κατά την άποψή μας ορθά πράττει).

Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα αναζητά εναγωνίως νέο πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας που θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσει το παρών στις εκλογές ακόμη και αν επιλεγεί η κάθοδος ομάδας στα πρότυπα της Αλιάρτου (της προηγούμενης εκλογικής περιόδου).

Εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία να χαρακτηρίσουμε ή να αποχαρακτηρίσουμε δημοτικές αρχές στον Ορχομενό (καθώς γι αυτό ο λαός αποφασίζει) ωστόσο μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε αυτό που έκρινε ο λαός στις προηγούμενες εκλογές.

Έκρινε λοιπόν, ότι ο Λουκάς Υπερήφανος δεν πρέπει να είναι Δήμαρχος καθώς θεώρησαν ότι ενδεχομένως έκλεισε τον κύκλο του αφού του δόθηκε και δεύτερη ευκαιρία και έδωσε το Δήμο στον Κώστα Ξηρογιάννη να υλοποιήσει το δικό του όραμα.

Σε αυτές τις εκλογές ο λαός και πάλι θα κρίνει αν ο Δήμαρχος Κώστας Ξηρογιάννης έπεισε με τα λόγια και τα έργα του, καθώς ζητά να συνεχίσει την πορεία του για να ολοκληρώσει και να επεκτείνει το έργο του.

Θα είμαστε σαφείς και για το άλλο μεγάλο θέμα που εξελίσσεται στον Ορχομενό.

Το μπουκέτο με τα λουλούδια που είναι έτοιμο να ανθίσει.

ΕΜΕΙΣ, είμαστε σίγουρα με τους νέους…

Δεν στεκόμαστε απέναντί τους αλλά στο πλευρό τους για να ενισχύσουμε κάθε προσπάθειά τους.

Όχι όμως αν οι νέοι σε ηλικία έχουν δοκιμαστεί στην κρεατομηχανή παλαιοκομματικών μηχανισμών, έχουν εκλεγεί και έχουν ασκήσει εξουσία σε Δημοτικές αρχές που έχουν κριθεί και στο μυαλό και στη συνείδηση των πολιτών.

Όχι σε νέους κομματικά στελέχη της κυβερνώσας παράταξης που έχει οδηγήσει την κοινωνία στην εξαθλίωση, όχι σε αυτούς που στήριξαν ή μπορεί και να συνεχίζουν να στηρίζουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ή σε αυτούς που γυρνούν από κόμμα σε κόμμα αναζητώντας κατά το δοκούν πολιτική στέγη για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Αγνές προθέσεις, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς ιδιοτέλεια μόνο και μόνο για τον τόπο… ΝΑΙ

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ (θέλουμε και στηρίζουμε) ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.