Ανοιχτή η τράπουλα των εκλογών στη Θήβα…

Κοινοποίηση στα Social Media

Πιέσεις εκ των έσω δέχεται ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στοχεύουν στο να αποτρέψουν μία νέα υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις πληροφορίες που λένε πως, Τσαραμπάρης, Ζερικιώτης και Παπαδημητρίου έχουν ξεκαθαρίσει στο Δήμαρχο ότι δεν θα ξανακατέβουν στις εκλογές.

Στο ΣΥΡΙΖΑ μία ομάδα φαίνεται ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Θανάση Σκούμα ενώ μία άλλη δεν συμφωνεί και την αντιπαλεύεται.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κάνουν επαφές με άλλα ονόματα που θα μπορούσαν να τύχουν της στήριξης του κόμματος.

Ένα τέτοιο σενάριο αποδυναμώνει και κονταίνει τα προσδοκόμενα αποτελέσματα που επιζητά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αυτές τις εκλογές.

Η υποψηφιότητα Κατσέλη είναι η μοναδική όπως όλα δείχνουν που προχωρά σταθερά χωρίς τριγμούς και συγκεντρώνει καθημερινά ολοένα και περισσότερους και «πολύχρωμους» στους κόλπους του.

Βενιζέλος και Χαλβατζής επιμένουν στην κάθοδό τους και μιλούν σύμφωνα με το περιβάλλον τους για εκπλήξεις που θα αλλάξουν το προεκλογικό σκηνικό στη Θήβα.

Για να δούμε τι θα δούμε…