Αποκαλυπτικός στην ομιλία του ο Κώστας Μπακογιάννης. Με πολλά φάουλ και χτυπήματα κάτω από τη μέση ο υποψήφιος Ευρυτάνας για τη Στερεά

Κοινοποίηση στα Social Media

Τον Κώστα Μπακογιάννη, υποψήφιο περιφερειάρχη (γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, ανηψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη, εγγονό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ιού του μνημονίου) επέλεξε η ΝΔ για να θέσει το δίλημμα των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών στους πολίτες.

Με το σύνθημα «φόβος ή ελπίδα, φόβος για το σήμερα ελπίδα για το αύριο» η ΝΔ και ο Κώστας Μπακογιάννης έρχονται να υφαρπάξουν για μία ακόμη φορά την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Πριν καν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο Κώστας Μπακογιάννης επιλέγει την πόλωση και μάλιστα τρεις μήνες πριν την επίσημη διεξαγωγή των εκλογών της αυτοδιοίκησης που τις καθιστά πλέον απόλυτα πολιτικές εκλογές.

Θέλουμε ωστόσο να σχολιάσουμε ορισμένα σημεία της ομιλίας του.

Δεν απευθύνθηκε στους στερεολλαδίτες σε κανένα σημείο της ομιλίας του, επιβεβαιώνοντας τον έντονο τοπικισμό που τον διακατέχει.

Είπε: «Φίλοι, Ευρυτάνες, Συμπατριώτες, φίλες και φίλοι

Είπε: «Σήμερα, διψάμε για κάτι το καινούριο, κάτι το διαφορετικό. Ξέρουμε όμως, και πολύ καλά μάλιστα, πως η Ελλάδα δεν θα αλλάξει αν δεν αλλάξουμε εμείς. Ξέρουμε πως η αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο από κάτω προς τα πάνω».

Από πότε ο γόνος της οικογενείας Μητσοτάκη έγινε ο από κάτω για να αλλάξει τα προς τα πάνω;  

Είπε: «Η δικαιολογημένη απογοήτευσή μας από την κεντρική πολιτική μας οδήγησε σε μια σημαντική συνειδητοποίηση: τη σημασία που έχει η τοπική αυτοδιοίκηση για τις ζωές μας και την καθημερινότητά μας».

Πρόσφατα σε συνέντευξή του είπε ότι στηρίζει την κυβέρνηση άρα και την πολιτική που ακολουθεί. Άλλωστε αυτή η κυβέρνηση τον στηρίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την ομιλία του ο πρώτος που τον φίλησε ήταν ο βουλευτής της ΝΔ!!! 

Είπε: «Νοικοκυρέψαμε το Δήμο».

Είναι αδιάφορο για τους στερεολλαδίτες

Είπε: «Όποιος με ξέρει, γνωρίζει καλά πως δεν πιστεύω ούτε στους μάγους ούτε στους από μηχανής θεούς».

Καλά κάνει και αναφέρετε σε αυτούς που τον ξέρουν. Θα θέλαμε να μάθουν ποιος είναι και αυτοί που δεν τον ξέρουν.

Είπε: «Τα τελευταία χρόνια η περιφέρεια θυμίζει ένα κοιμώμενο γίγαντα.  Αν σας ρωτήσω τι κάνει η Περιφέρεια για εσάς, για τον κάθε πολίτη, θα δυσκολευτείτε να απαντήσετε, όχι γιατί η Περιφέρεια δεν έχει αρμοδιότητες ή της φταίνε τα μνημόνια, όπως συχνά ακούμε, αλλά γιατί η Περιφέρειά μας είναι διστακτική, φοβική, αναξιοποίητη, χωρίς ενότητα, και δεν παίρνει κανένα ρίσκο για να κάνει βήματα πέρα από την αγκαλιά της κεντρικής διοίκησης.

Προσωπική επίθεση στον Κλέαρχο Περγαντά και στην πρώτη αιρετή περιφερειακή διοίκηση της Στερεάς με τα τόσα προβλήματα. Χτύπημα κάτω από τη μέση. Ξέχασε εσκεμμένα όμως τα έργα, την απορροφητικότητα και ένα σωρό άλλα που αράδιασε ο περιφερειάρχης στο πρόσφατο περιφερειακό. Μπροστά του θα το βρει…

Είπε: « επιθυμώ να δημιουργήσω ένα πραγματικά υπερκομματικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει χώρος για τα κόμματα και τις σκοπιμότητές τους

Η αυτοδιοίκηση για τον Κώστα Μπακογιάννη είναι μόνο η κατάρτιση του βιογραφικού του που θα εγγυηθεί την κάθοδό του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Στόχος του είναι η προεδρία της ΝΔ.

Συνεχίζεται…

Μείνετε συντονισμένοι