«Θολό» εκλογικό τοπίο… στον Ορχομενό

Κοινοποίηση στα Social Media

Στάση αναμονής τηρεί ο Κώστας Ξηρογιάννης στον Ορχομενό, καθώς περιμένει τους αντιπάλους του, για το επόμενο βήμα του.

Ο Λουκάς Υπερήφανος μαθαίνουμε επιμένει, προσπαθεί να ξαναβρεί τη χαμένη δύναμή του (λόγω της τρίχρονης αποχής του από τα κοινά), αλλά φαίνεται πως η κατάρτιση του νέου συνδυασμού του δεν θα είναι κάτι απλό αυτή τη φορά.

Στελέχη της πρώτης του γραμμής (της προηγούμενης τουλάχιστον περιόδου) τον έχουν «αδειάσει» κι έτσι αναζητά νέους συνεργάτες-στρατιώτες.

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ καθυστερεί, σε σχέση με την τακτική της ηγεσίας του κόμματος που πρόσφατα ανακοίνωσε πολλά ονόματα ανά την Ελλάδα και άνοιξε ολομέτωπα το προεκλογικό παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος αντίπαλος του Κώστα Ξηρογιάννη και ξάδερφός του Θανάσης Ζαννιάς, επιθυμεί να ριχτεί στη μάχη της περιφέρειας και στο πλευρό του Βαγγέλη Αποστόλου.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν οτι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει εκτός αγώνα, καμία από τις δυνάμεις του που μπορεί να «τραβήξει» μπροστά το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Αποστόλου στην κρίσιμη πολιτική μάχη των περιφερειακών εκλογών και να χάσει την ευκαιρία που του δίνεται, να «γκρεμίσει» και μάλιστα εύκολα την υποψηφιότητα του «τζακιού», του συστήματος και του κατεστημένου που σηματοδοτεί η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στη Στερεά.

Διαβάσαμε επίσης και για ένα μπουκέτο που μπορεί να ανθίσει στον Ορχομενό και αν θέλουν οι πολίτες να ανθίσει.

Φαίνεται πως είναι μία ρομαντική κίνηση, νέων ανθρώπων που σκοντάφτει σε διαδικαστικά και οικονομικά θέματα (αναζητούν χορηγούς για την κατάθεση ενδεχόμενης καθόδου τους στις εκλογές).

Ενδεχομένως επιφυλάσσει και πολιτικά παιχνίδια καθώς υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι μέσα από αυτή την κίνηση κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι στηρίζεται από αρκετούς νέους για να αποκτήσουν «αέρα» στις διαπραγματεύσεις τους με άλλους ίσως υποψηφίους.

Μία πρόσφατη συνάντηση μάλιστα της ομάδας ή του φερόμενου ως επικεφαλής αυτής της κίνησης με έναν νυν δημοτικό σύμβουλο (που δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει στις επερχόμενες εκλογές γιατί έχει περάσει και απ’ όλους τους  συνδυασμούς) στάθηκε αφορμή να φουντώσουν τα σενάρια που θέλουν να αναλαμβάνει αυτός τα ινία του συνδυασμού καθώς έχει και την οικονομική επιφάνεια για να λύσει τα οικονομικά θέματα της παράταξης και τις γνωριμίες με τη ΝΔ για να «αρπάξει» τη στήριξη του κόμματος από τα χέρια του Λουκά Υπερήφανου.

Θέλει όμως μεγάλη προσοχή… καθώς τα μπουμπούκια τα «χτυπάει» κι ο πάγος!!!