“Γκολ” από τα αποδυτήρια… για τον Βαγγέλη Αποστόλου

Κοινοποίηση στα Social Media

«Ο αγώνας αρχίζει και θα είναι νικηφόρος», είπε στην πρώτη επίσημη δήλωσή του ο Βαγγέλης Αποστόλου, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς με το ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορούμε να πούμε όμως με βεβαιότητα, ότι το σκορ διαμορφώνεται πριν ακόμη ξεκινήσει ο «μεγάλος αγώνας» με γκόλ από τα αποδυτήρια υπέρ του Βαγγέλη Αποστόλου.

Ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη απευθυνόμενος στους πολίτες της Στερεάς, στη Λαμία, την ερχόμενη Τετάρτη, κόντρα στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας  του Κώστα Μπακογιάννη (γιου της Ντόρας Μπακογιάννη, ανηψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, εγγονού του Κώστα Μητσοτάκη και ιού του μνημονίου), από το ξενοδοχείο Μοντανά στο Καρπενήσι.

Δεν ξεχνάμε φυσικά την πρόσφατη δήλωσή του σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό ότι είναι Ευρυτάνας τοπικιστής οπότε και αντιλαμβανόμαστε γιατί επιλέγει την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Αδιάφορο…

Δεν θέλουμε νέους τοπικιστές, με νέα μυαλά που θα εξυπηρετήσουν το παλιό σύστημα και τα τζάκια, όπως πρόσφατα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος.