Δύσκολα τα πράγματα για τον Κ. Μπακογιάννη σύμφωνα με την «Εν Δελφοίς»

Κοινοποίηση στα Social Media

Με τίτλο «Οι Στερεοελλαδίτες “ψήφισαν”…» η εβδομαδιαία εφημερίδα «Εν Δελφοίς» την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου παρουσιάζει μια σφυγμομέτρηση για το ποιός θεωρείται καταλληλότερος για Περιφερειάρχης Στερεάς.

Μια σφυγμομέτρηση η οποία επιδέχεται σοβαρών αμφιβολιών αφού δεν αναφέρει απολύτως τίποτα για το δείγμα που συμμετείχε στην έρευνα και κυρίως από ποιες περιοχές ήταν εκείνοι οι 401επισπέκπτες της σελίδας που συμμετείχαν και επέλεξαν μεταξύ των Κ. Μπακογιάννη (41% και 165 κλίκ (όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα), Γιάννη Σταθά (28% και 111 κλίκ), Κλέαρχο Περγαντά (21% και 85 κλικ), Θανάση Γιαννόπουλο (3%), Νίκο Στάμο (1%), Νίκο Στουπή (1%), και Αναστάσιο Χρονά (1%) με τον «κανέναν» στο 3% και 1% να μην έχει άποψη.

Διότι αν οι συμμετέχοντες στην έρευνα ήταν για παράδειγμα από την έδρα της εφημερίδας την Άμφισσα τότε δεν «ψήφησε» η Στερεά αλλά τα «κλίκ» ήταν από την Άμφισσα.

Έτσι λοιπόν δεν επιδέχεται σοβαρής αντιμετώπισης όπως επιχειρεί η εφημερίδα με πρωτοσέλιδο τίτλο που αν μη τι άλλο αγγίζει την απόχρωση του… κίτρινου.

Ωστόσο αυτό που διακρίνει κανείς με την πρώτη ματιά είναι ότι δεν υπάρχει Περιφερειάρχης από την πρώτη Κυριακή αν φυσικά υποθέσουμε ότι όλοι οι φερόμενοι (κάποιοι μάλιστα και από το ίδιο κόμμα) είναι τελικά και υποψήφιοι.

Όσο για την δεύτερη Κυριακή το ποσοστό που έχουν οι αντίπαλοι του κ. Μπακογιάννη ανέρχεται στο 55%!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Από το: www.tabloid24.gr