Βήμα πρώτο… βάζουμε τα τρακτέρ μπροστά. Έτοιμα τα πρώτα μπλόκα.

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη «αναγνωριστική»  των αγροτών του Ορχομενού και της ευρύτερης περιοχής της Λιβαδειάς με πρωτοβουλία της ΠΑΣΥ, σε κατάστημα του περιφερειακού στον Ορχομενό απ’ όπου ξεκινά παραδοσιακά η προσυγκέντρωση των τρακτέρ του Κάστρου.

Θέμα, το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

«Η υπερφορολόγηση και η ενέργεια όπως όλα δείχνουν αρκούν για να ανάψουν το φυτίλι των μπλόκων» υποστηρίζει αγροτοσυνδικαλιστής που συμμετείχε στη σύσκεψη.

Αποφασίστηκε, η συμμετοχή όλων των αγροτών στην πανελλαδική διαμαρτυρία της ερχόμενης Παρασκευής το πρωί, με το κλείσιμο των κατά τόπους ΔΟΥ.

Επίσης οι αγρότες της Βοιωτίας έχουν κληθεί και θα δώσουν το παρών στη σύσκεψη που διοργανώνει για το απόγευμα της Παρασκευής στη Λαμία ο Παμφθιωτικός αγροτικός σύλλογος ενώ ήδη έχει αποφασιστεί σε σημείο που ακόμη δεν έχει καθοριστεί νέα σύσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα και πάλι στον Ορχομενό στην οποία θα ληφθούν ενδεχομένως και οι οριστικές αποφάσεις.