Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση συνεχίζοντας την καταστροφική της πολιτική και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού , μετά την κατάργηση του κλάδου των Σχολικών Φυλάκων , έρχεται τώρα μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ , να τοποθετήσει επιστάτες στα σχολεία!!!!!!

Εκεί που μέχρι πριν λίγο καιρό εργαζόντουσαν οι Σχολικοί Φύλακες , τους οποίους πέταξε στο δρόμο σε μια νύχτα με διάφορες προφάσεις και ψευδείς αιτιάσεις!!

Η εξέλιξη αυτή από μόνη της αποδεικνύει την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα που υπάρχει για τη φύλαξη των σχολικών συγκροτημάτων , την ασφάλεια των παιδιών και τη σιγουριά των γονέων.

Όλοι αντιλαμβάνονται πλέον , ακόμα και οι πιο «δύσπιστοι » , ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο « αναδιάρθρωσης » και «εξορθολογισμού » του Δημοσίου τομέα , αλλά η συνέχιση της εξαθλίωσης των εργαζομένων , των ανέργων , των συνταξιούχων και η κατάργηση κάθε κοινωνικού και εργασιακού δικαιώματος.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς συνεχίζει απαρασάλευτος στις θέσεις του να αγωνίζεται με όλους τους κοινωνικούς φορείς , με όλους τους κλάδους Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα , με όλους εργαζόμενους , τους ανέργους και κάθε πολίτη που επιθυμεί  ,προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός κοινού μετώπου αντίστασης διεκδίκησης και ανατροπής της βάρβαρης πολιτικής και αυτών που την υπηρετούν.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!!!

                                                                ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                              ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ