«Περίπτερο» το σκάνδαλο του Τ.Τ. μπροστά στο «πολυκατάστημα» της Αγροτικής, λέει ο Γ. Καράμπελας

Κοινοποίηση στα Social Media

Για συμπεριφορές που προκαλούν το κοινό αίσθημα κάνει λόγο ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καράμπελας με αφορμή την νέα υπόθεση που έχει ξεσπάσει με τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για τα οποία έχει ήδη επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.

«Πληγώνει κάθε νεοδημοκράτη και κάθε πολίτη όταν ανακαλύπτει τέτοιες συμπεριφορές. Η «Φιλιππιάδα» που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες είχε τη χειρότερη εξέλιξη. Τα ψέματα του κ. Φιλιππίδη είχαν κοντά ποδάρια, τελικά δεν ήταν στην ΗΠΑ αλλά στη γειτονική Τουρκία ενώ δεν γνωρίζουμε και που είχε σκοπό να πάει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καράμπελας και πρόσθεσε: «Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι άτεγκτη, άμεσα να βγάλει αποτελέσματα και κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του».

Σύμφωνα όμως με τον Γ. Καράμπελα το σκάνδαλο του Τ.Τ. ωχριά μπροστά στο σκάνδαλο της Αγροτικής Τράπεζας

«Το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η κλοπή των αποθεματικών της τράπεζας φαντάζουν περίπτερο μπροστά στα σκάνδαλα της Αγροτικής που είναι μεγάλο πολυκατάστημα», τόνισε ο Γιάννης Καράμπελας και έκανε γνωστό ότι θα επισκεφθεί την επικεφαλής της υπηρεσίας της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου άμεσα, ανάλογα με το φόρτο εργασίας της Εισαγγελέως.

«Θα πάω στην κ. Ράικου να της επιστήσω την προσοχή να κοιτάξει και προς τα εκεί», επεσήμανε ο Γιάννης Καράμπελας και κατέληξε: «Πρέπει να εξεταστούν όλα τα δάνεια που δόθηκαν χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις είτε σε φυσικά πρόσωπα είτε σε εταιρίες. Και εδώ είναι πολύ εύκολο να ψαχτεί το θέμα διότι έχουμε την καλή και την κακή Αγροτική, ας ξεκινήσουμε με την κακή και βλέπουμε».