Σίγουρα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς. Αλλά ΠΌΤΕ θα συνεδριάσει;

Κοινοποίηση στα Social Media

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε ο Δήμος Λεβαδέων.

Τα κυριότερα θέματα συζήτησης είναι η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Λιβαδειάς καθώς και η συνέχιση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ.

Αυτά είναι τα σίγουρα. Σίγουρο είναι επίσης ότι η έκτακτη συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων – ”Παλαιό Δημαρχείο. Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως 1”.

Το μπέρδεμα όμως έρχεται να γίνει στην ημερομηνία. Η ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδέων αναφέρει ως ημερομηνία: ”την 15η Ιανουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα”. Να εννοεί άραγε ότι θα γίνει τη Δευτέρα στις 13 η συνεδρίαση ή στις 15 ημέρα Τετάρτη;  Ελπίζουμε σύντομα να διορθωθεί η ανακοίνωση.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.Συζήτηση περί του τρόπου αντιμετώπισης των προβλημάτων που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς.

2.Έγκριση για παράταση της προγραμματικής σύμβασης Δήμου Λεβαδέων – ΔΕΠΟΔΑΘ – ΔΕΠΟΔΑΛ για την Υγειονομική Ταφή των Απορριμάτων του Δ.Λ. στο ΧΥΤΑ της 2ης Δ/κης Ενότητας Ν.Βοιωτίας.

3.Έγκριση υποβολής πρότασης για το έργο: ”Τηλεματική Διαχείριση Απορριμματοφόρων Δ.Λ. ”.

4. Έγκριση διενέργειας προμήθειας εντύπων και υλικών, μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων, γραφικής ύλης βιβλίων και εκτυπώσεων, έτους 2014.

5.Έγκριση διενέργειας προμήθειας ειδών ατομικής προστασίας εργαζομένων (ένδυση κτλ), κεριών και λαδιού.

ο συγχωριανός σας