Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθησαν, χθες (09-01-2014) το πρωί σε περιοχή της Θήβας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 33 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης από τους δύο κατηγορούμενους σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Θήβας, οι αστυνομικοί έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση την οικία τους και χθες το πρωί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό της οικίας τους, αλλά και κρυμμένες σε ορνιθώνα (κοτέτσι) που διατηρούσαν στην αυλή του σπιτιού τους, δεκατέσσερις (14) αυτοσχέδιες ανισοβαρείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (215,8) γραμμαρίων.

Επίσης στην κατοχή των δύο αλλοδαπών, βρέθηκαν δυο (2) κινητά τηλέφωνα, τα οποία ομοίως κατασχέθηκαν, ως μέσα διευκόλυνσης για την πώληση των ναρκωτικών ουσιών.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.