Νέα κίνηση δρομολογείται στο δήμο Αλιάρτου

Κοινοποίηση στα Social Media

Τρέχουν οι εξελίξεις στο δήμο Αλιάρτου μετά και την πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου Γιώργου Ντασιώτη όπου ουσιαστικά δέχθηκε ότι δεν έχει προχωρήσει τίποτα απ´ όσα ο ίδιος ζήταγε απο τον πρώην δήμαρχο Αλέκο Βίτση.
Βέβαια ότι στην Αλίαρτο δεν προχωράει κανένα έργο το γνωρίζουν καλά οι δημότες και γι ´ αυτό οι διεργασίες για δημιουργία νέας κίνησης απέναντι στην κίνηση του Γ. Ντασιώτη που εντείνονται το τελευταίο διάστημα είχαν από καιρό αρχίσει με αφορμή και τις εξελίξεις στα αποχετευτικά έργα σε Αλίαρτο και Θεσπιές στα οποία αναμένονται σημαντικές διαφορές σε ότι αφορά το κόστος κάτι που αν επαληθευτεί θα προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς και θα πυροδοτήσει σειρά εξελίξεων.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δύο συναντήσεις της νέας κίνησης η μία σε γνωστό καφέ της Αλιάρτου με την συμμετοχή μάλιστα και εκπροσώπων από τις Θεσπιές.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει κάτι είναι η δημιουργία μιας ομάδας απο νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά αλλά και όραμα στοιχεία που όπως λένε λείπουν από την απερχόμενη δημοτική αρχή που θα λειτουργήσει σε όλα τα επίπεδα υπό συνθήκες πλήρους διαφάνειας και αξιοκρατίας.
´´Δεν θέλουμε να αποτελέσουμε ένα αντίγραφο της κίνησης Ντασιώτη γιατί τα αποτελέσματα τα είδαμε. Θέλουμε να δώσουμε πραγματικά μια νέα πνοή στο δήμο μας´´ λένε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα γίνονται επαφές με στελέχη που θα μπορέσουν να ηγηθούν ενός τέτοιου πολλά υποσχόμενου συνδυασμού.
Ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί οι κ.κ. Ζυγογιάννης, Καρανάσος και Κουτρουμάνος ενώ στο ´´παιχνίδι ´´ μπαίνει και ο κ. Παλμές.
Τέλος μέχρι στιγμής άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Γ. Τσιγαρίδα, πρώην Αντινομάρχη Βοιωτίας με επιτυχημένη κατά γενική ομολογία θητεία στη Ν.Α.Β.