Συζήτηση με τους φορείς των αγροτών για το πολυνομοσχέδιο Τσαυτάρη στη Βουλή

Κοινοποίηση στα Social Media

Στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου συνεχίστηκε η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου που κατέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με τη συμμετοχή και την ανάπτυξη των απόψεων των φορέων των αγροτών.

Η συζήτηση ξεκίνησε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου, με βασικό άξονα τα επιχειρήματα του υπουργού, Αθανάσιου Τσαυτάρη, και τις ερωτήσεις των βουλευτών που είναι μέλη της Επιτροπής. Μετά την ακρόαση των φορέων, την Πέμπτη, θα ακολουθήσει στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου η συζήτηση επί των άρθρων του νομοσχεδίου.

Η επεξεργασία του νομοσχεδίου στα πλαίσια της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου θα ολοκληρωθεί με τη συνεδρίαση της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαυτάρη τις επόμενες εβδομάδες θα κατατεθούν στην Επιτροπή ακόμα τρία νομοσχέδια για τις ιχθυοκαλλιέργειες, την έρευνα και την τεχνολογία και την ασφάλιση της αγροτικής παραγωγής, με βάση το νέο κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες.