Θα συνεχιστεί και αύριο η κατάληψη στο δήμο Λεβαδέων

Κοινοποίηση στα Social Media

Αύριο κρίνεται η συνέχεια των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον δήμο Λεβαδέων αλλά και γενικότερα στην αυτοδιοίκηση.

Μέχρι την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον δήμο Λεβαδέων συνεχίζουν την κατάληψη μετά από απόφαση που ελήφθη την Δευτέρα σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας.

Όλο αυτό το διάστημα που έχει δημιουργηθεί έντονο πρόβλημα με τα απορρίμματα που έχουν σχηματίσει «βουνά» στους δρόμους της πόλης υπάρχει προσωπικό ασφαλείας και γίνεται αποκομιδή δύο φορές την εβδομάδα στο νοσοκομείο, σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας και στα σχολεία.

«Οι εργαζόμενοι του δήμου Λεβαδέων καταλαβαίνουν ότι ο αγώνας αυτός δεν έχει πισωγύρισμα. Σήμερα είναι οι 16 συνάδελφοι μας στο μέλλον θα είναι πολλοί περισσότεροι. Τα πράγματα όπως φαίνεται τους επόμενους μήνες θα είναι χειρότερα. Αυτή η λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων δεν αφήνουν αλώβητη καμία κοινωνική ομάδα», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο δήμο Λεβαδέων Γιώργος Χουλιάρας και πρόσθεσε: «Θα προχωρήσουμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω ούτε για να πάρουμε φόρα¨.

Παράλληλα για άλλη μια φορά ζήτησε εκ μέρους των εργαζομένων την κατανόηση του κόσμου και την συμπαράστασή του στον αγώνα που κάνουν και επεσήμανε: «Κανένας αγώνας δεν είναι χωρίς κόστος και επειδή τα μέτρα μας πλήττουν όλους ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι μαζικός».

Τέλος αναφερόμενος στην συνέχεια της κατάληψης και γενικότερα της μορφής των κινητοποιήσεων σημείωσε: «Η συνέχεια θα έχει νόημα μόνο αν οι κινητοποιήσει πάρουν την μορφή λαϊκού κινήματος διαφορετικά από μόνος του ο δήμος Λεβαδέων και η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να ανατρέψει αυτή την αντιλαϊκή πολική».