Ηλίας Κώτσιος και Έρικ Γουόρντεν είναι οι δυο πρώτες σίγουρες μεταγραφικές κινήσεις του Λεβαδειακού και είναι και οι δυο παίκτες που έχουμ πλέον ενσωματωθεί με την ομάδα και έχουν τεθεί στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου. Για τον πρώην επιθετικό του Φωκικού ήταν δεδομένη η μεταγραφή αφού είχε υπογράψει από το καλοκαίρι προσύμφωνο συνεργασίας με την Π.Α.Ε και απλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να το επιβεβαιώσει. Ο Ηλίας Κώτσιος με τη συγκατάθεση και του Καραγεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λεβαδειακό και απλά αναμένεται το τυπικό της επίσημης ανακοίνωσης.
«Ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά την Παρασκευή όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις» θα πει στοstereasports ο Νίκος Καραγεωργίου όταν ρωτήθηκε σχετικά για το που θα επικεντρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. «Εξετάζουμε προσεκτικά κάποιες περιπτώσεις , το ψάχνουμε καλά και με συνεργασία θα καταλήξουμε στις πιο καλές λύσεις που χρειάζεται η ομάδα» θα πει ο τεχνικός των «πρασίνων» που αποκόμισε και τις όποιες εμπειρίες αγωνιστικά για τον Ρουαμπά και τον Πιερμάγερ που ήρθαν να δοκιμαστούν και περιμένουν στο ακουστικό τους. «Είδαμε και τους δυο αυτούς παίκτες και από την Παρασκευή θα καταλήξουμε αν αποκτηθούν ή όχι. Και αρκετά θα εξαρτηθούν και το ποιοι υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσουν» θα καταλήξει ο Νίκος Καραγεωργίου.
Έτσι λοιπόν οι όποιες μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του Λεβαδειακού θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή όποτε θα επιστρέψουν και οι παίκτες μετά το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Καραγεωργίου.
Μετά λοιπόν τον Γουόρντεν και τον Κώτσιο στη λίστα υπάρχουν Ρουαμπά και Πιερμάγερ αλλά αυτό θα αποφασιστεί σε λίγες μέρες αν αποκτηθούν και οι δυο ή ο ένας εξ αυτών ή και ακόμα αν υπάρξουν κι άλλες περιπτώσεις που θα εξεταστούν.
«Θα αποκτηθούν το πολύ 3-4 παίκτες στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και εκεί που πονάμε περισσότερο» θα μας πει κατηγορηματικά ο Νίκος Καραγεωργίου.
Από το: http://stereasports.com/?p=21982