«Αλέξανδρος Μπαλτατζής» σε Βοιωτία και Φωκίδα

Κοινοποίηση στα Social Media

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη η απόφαση ένταξης των επιτυχόντων δικαιούχων παραγωγών στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, που υπέβαλαν αίτηση ενίσχυσης για διετή παράταση στο πλαίσιο της δράσης 4.1 «Προστασία Παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας» του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση για την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 136 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 82%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 30 άτομα (ποσοστό απόρριψης 18%).

Αντίστοιχα, για την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 1.558 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 93,9%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 101 άτομα (ποσοστό απόρριψης 6,1%).

Η υπογραφή των αποφάσεων ένταξης για τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της χώρας θα γίνεται αμέσως μετά την αποστολή στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥπΑΑΤ των αποτελεσμάτων αξιολόγησης από τις κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.