«Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2013» από την ΟΝΝΕΔ και στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου, η ΟΝΝΕΔ πραγματοποιεί τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», ενισχύοντας φέτος τις πολύτεκνες οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους συλλόγους πολυτέκνων πραγματοποιείται και στη Λιβαδειά.

«Οι πολύτεκνες οικογένειες που στο παρελθόν αποτελούσαν τον πυρήνα του κοινωνικού ιστού, είναι σήμερα οι μόνες που μπορούν βοηθήσουν στη λύση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας», σημειώνει η ΟΝΝΕΔ..

Στη Λιβαδειά η δράση «για ένα χαμόγελο στα παιδιά» και «για μια ευκαιρία για ανθρώπινες Χριστουγεννιάτικες στιγμές» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου το πρωί στον πεζόδρομο της Μπουφίδου.

«Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, επιλέγουμε να σταθούμε δίπλα σε αυτές τις οικογένειες που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Για το λόγο αυτό, συγκεντρώνουμε ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια και τα παραδίδουμε στους κατά τόπους Συλλόγους Πολυτέκνων», τόνισε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λιβαδειάς Μαρία Παπαλουκά εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή της για την επαναλειτουργία της οργάνωσης στην πόλη μετά από τρία χρόνια .

«Ως νεολαία μεταφέρουμε τις απόψεις της κοινωνίας στο κόμμα. Η χώρα μας βιώνει μια κρίση η οποία συρρικνώνει τα εισοδήματα και όλοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Το έργο της κυβέρνησης είναι δύσκολο, υπάρχουν αρνητικά, υπάρχουν όμως και θετικά», σημείωσε η κ. Παπαλουκά και κατέληξε: «Ελπίζομε το 2014 να πάμε καλύτερα και λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, να υπάρξει ανάκαμψη στο τόπο μας, τη Λιβαδειά και σε όλη την Ελλάδα».