δήμοι… και ΔΗΜΟΙ. Ομοιότητες και διαφορές στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Κοινοποίηση στα Social Media

Με αμείωτο κέφι συνεχίζουν οι διοργανωτές του Διαδραστικού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου που στήθηκε για πρώτη φορά φέτος στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Η Μαγεμένη Ελατοχώρα προσελκύει καθημερινά εκατοντάδες πολίτες στους οποίους προσφέρει αξέχαστες στιγμές, μοναδικές εμπειρίες και εικόνες βγαλμένες από παραμύθι.
Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν και τα επίσημα εγκαίνια αφού η Ελατοχώρα άνοιξε τις πύλες της στις 7 Δεκέμβρη και θα κλείσει στις 7 Γενάρη.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελατοχώρας στο FB μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για τα πρόγραμμα των καθημερινών εκδηλώσεων. Χορευτικά, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, μαθήματα ρομποτικής, θέατρο σκιών, κατασκευές, είναι μόνο μερικές από τις δράσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για μικρούς αλλά και για μεγάλους που νιώθουν ακόμη μικροί.
Διασκεδαστική εμπειρία ίσως βρουν κάποιοι το δρομολόγιο του τρένου της Μαγεμένης Ελατοχώρας αλλά και μια εύκολη, λειτουργική και οικονομική λύση για όσους θέλουν να μετακινηθούν από το κέντρο της Λαμίας στον χώρο της ΠΕΛ και δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο.
Ενημερωθείτε για τα δρομολόγια του τρένου της Μαγεμένης Ελατοχώρας. Το τρένο ξεκινά από την πλατεία Πάρκου και η βόλτα είναι δωρεάν.

 Μαγεμένη Ελατοχώρα: Έτοιμη και εντυπωσιακή.(φωτο & video)

dentro4
Σε πλήρη λειτουργία η Μαγεμένη Ελατοχώρα από LAMIASTARGR

Πολύ φτωχή ωστόσο αποδεικνύεται η προσπάθεια του Δήμου να αλλάξει τη διάθεσή των δημοτών του  εν όψει των Χριστουγέννων, καθώς όπως υποστήριξε ο κος Παπαγγελής τα οικονομικά δεν βοηθούν για κάτι περισσότερο.

Εμείς να τον ενημερώσουμε οτι είναι πολλοί οι Λειβαδίτες που εγκαταλείπουν την πόλη για να δουν το γιορτινό πρόσωπο των ημερών και κυρίως τα παιδιά τους στη Λαμία και στα Τρίκαλα.

dentro3

dentro2