Πρωτοφανές -Ξέμεινε από ομιλητές η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό

Κοινοποίηση στα Social Media

Από ομιλητές… ξέμεινε η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό την τελευταία ημέρα της συζήτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής. Στις 17:30 είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία των τοποθετήσεων των βουλευτών με τελευταίους να ανεβαίνουν στο βήμα τους Νίκο Βούτση και Γιάννη Δραγασάκη.

Εκτός, λοιπόν, από το φαινόμενα των άδειων εδράνων των προηγούμενων ημερών το Σάββατο παρατηρήθηκε και το πρωτοφανές φαινόμενο οι ομιλίες των βουλευτών να ολοκληρώνονται νωρίς νωρίς και χωρίς να «σφάζονται» για το ποιος θα προλάβει να μιλήσει.

Η ψηφοφορία επί του Προϋπολογισμού θα γίνει στις 12 τα μεσάνυχτα και οι μόνες μέχρι τότε προγραμματισμένες ομιλίες είναι αυτές των αρχηγών και τον κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων. Με τις τοποθετήσεις αυτές, δεν καλύπτεται σε καμία περίπτωση το κενό των έξι ωρών που απομένει μέχρι την ψηφοφορία και αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονη κινητοποίηση με σκοπό να έρθουν στη Βουλή να μιλήσουν οι υπουργοί για να μην διακοπεί για δεύτερη φορά η συνεδρίαση….

Πηγή: Πρωτοφανές -Ξέμεινε από ομιλητές η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/133926#ixzz2moMJbvb7