Αποκάλυψη ξένου αξιωματούχου στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

Κοινοποίηση στα Social Media

Για θυματοποίηση της Ελλάδας βάσει δρομολογημένου σχεδίου έκανε λόγο η Ελληνίδα ακαδημαϊκός που ζει στο Παρίσι, μιλώντας για όλες τις εξαμβλωματικές πτυχές της ελληνικής κοινωνίας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα λεγόμενα ξένου αξιωματούχου προς εκείνη, όταν της ομολόγησε ότι, βάσει σχεδίου, η Ελλάδα έχει διορία μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013!
Μεταξύ άλλων, η κ. Αρβελέρ είπε:
«Πριν ας πούμε 10 χρόνια, δε θα βρίσκατε ούτε έναν Γάλλο να πει κάτι εναντίον της Ελλάδας. Τώρα θα βρεις πολλούς. Οι διανοούμενοι της Ευρώπης δε θα μας συγχωρέσουν ποτέ, που εξαιτίας μας έγιναν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι αντιευρωπαϊστές. Λέμε ότι όλα τα παιδιά του κόσμου έρχονται στην Σορβόννη για να μάθουν κάτι, πλην των Ελλήνων που έρχονται για να μάθουν όλα σε όλους. Ο Μάης του ’68 έγινε από τα πλουσιόπαιδα. Γιατί είχανε τα πάντα και δεν είχανε την ευτυχία. Διδάσκεται η ευτυχία; Λέω ναι. ‘Οπως διδάσκεται και η αρετή.
Αν υπάρχει ένα πρόβλημα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, αυτό είναι η Χρυσή Αυγή. Το οικονομικό θα λυθεί, το ότι όμως υπάρχει ένα κόμμα μίσους… είναι η μεγάλη κατάπτωση της ελληνικής κοινωνίας. Έχει γίνει ακριβώς η μέτρηση του τι θα κοστίσει η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ. Αυτό θα το πληρώσουν μία φορά.
Έχετε τράτος (διορία) μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013, τότε είναι η εκλογή της Μέρκελ. Η Ευρώπη είναι μια κοινή βιβλιοθήκη. Σε όποιον Ευρωπαίο κι αν πας, θα βρεις πάνω κάτω τα ίδια βιβλία. Θέλω να πω, θα βρεις τους Αισχύλους, τους Σοφοκλήδες, θα βρεις Σαίξπηρ, θα βρεις Γκαίτε, αυτά θα βρεις».

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/node/78274#ixzz2DGuFz49s