Η Λιβαδειά γύρισε την πλάτη στη Χρυσή Αυγή

Κοινοποίηση στα Social Media

Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στη Λιβαδειά με πρωτοβουλία της «Αντιφασιστικής – αντιρατσιστικής κίνησης πολιτών» με αφορμή την επίσκεψη μελλών της Χρυσής Αυγής την Κυριακή στο συνοικισμό για μοίρασμα τροφίμων κυρίως λαχανικών η οποία δεν βρήκε ανταπόκριση ούτε από την τοπική κοινωνία ούτε από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αφού η συμμετοχή περιορίστηκε σε κάποιες δεκάδες.

«Να σταματήσουμε την εκμετάλλευση της ανάγκης που γεννά η κρίση για να  προωθήσουν τα φασιστικά τους σχέδια. Να μην τους αφήσουμε να μας χρησιμοποιήσουν και να εξαγοράζουν συνειδήσεις για λίγα τρόφιμα. Να δηλώσουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας», τόνισαν το Σάββατο στη κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς τα μέλη της Κίνησης.

Επίσης τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή κυκλοφόρησαν ανακοινώσεις με αναφορά σε απόψεις για την Χρυσή Αυγή δύο πρώην μελών της, του Περίανδρου και του Χ. Κουσουμβρή με βαριές κατηγορίες για τη Χ.Α. και για στελέχη της σχετικά με την δράση, την ιδεολογία, την τακτική και τις σχέσεις τουλάχιστον κατά το παρελθόν με άλλα κόμματα.