Ο πρωθυπουργός απειλεί…αλλά είναι μάλλον αργά.

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Αντώνης Σαμαράς ενώ «προσκύνησε» και «παρέδωσε» τη χώρα στους δανειστές, τώρα απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση καθώς δεν αποδίδεται η σωτήρια δόση των 41 δις ευρώ.

Στο βωμό της δήθεν λύτρωσης ενός κράτους μέλους της μεγάλης οικογένειας του ευρώ, που δυστυχώς κατά γενική ομολογία το χρέος της δεν είναι βιώσιμο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας βρίσκεται διπλά ανακόλουθος στους Έλληνες πολίτες.

Είπε ψέματα για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού τον περασμένο Ιούνιο υποσχόμενος επαναδιαπραγμάτευση και ισοδύναμα μέτρα υπέρ των αδυνάτων και σήμερα μετά τα επώδυνα μέτρα του νέου μνημονίου, τις νέες θυσίες του ελληνικού λαού, είναι και πάλι με την πλάτη στον τοίχο ικετεύοντας για «ευρωανάσες» που δεν αρκούν για να βγάλουν τη χώρα από την εντατική.

Ο Αντώνης Σαμαράς, αν δεν πάρει τη δόση σύμφωνα με το δίλλημα που έθεσε στο κρίσιμο eurogroup μέσω του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, θα φύγει, θα ρίξει την κυβέρνηση και θα αφήσει του Έλληνες αβοήθητους και το σαθρό πολιτικό σύστημα να διαχειριστεί τη μιζέρια, τη φτώχεια και τη δυστυχία που έσπειρε ο ίδιος και ο προκάτοχός του εκλεγμένος Γιώργος Παπανδρέου και η πολιτική που ακολούθησαν. Εμείς τι θα κάνουμε;