Πάνε να κουκουλώσουν την υπόθεση απόλυσης καθηγήτριας που έπιασε το γιο του Σαμαρά να αντιγράφει

Κοινοποίηση στα Social Media

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν αυτή την ώρα κατά τη συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) το οποίο έχει συγκληθεί από το πρωί για να αποφασίσει τη νομιμότητα ή μη της απόλυσης της καθηγήτριας Ευφροσύνης Μπουλούτα από το Κολλέγιο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr συνήγοροι του Κολλεγίου Αθηνών απαίτησαν την εξαίρεση από τη συζήτηση των μελών της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) οι οποίοι έχουν ταχθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της καθηγήτριας. Όπως λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Κουρουτός, το αίτημά τους έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα λόγω των αντιδράσεων να καθυστερεί η ολοκλήρωση της συνεδρίασης. Υπενθυμίζεται ότι η κα Μπουλούτα συνέλαβε τον υιό του Πρωθυπουργού να αντιγράφει και λίγες ημέρες μετά απολύθηκε.

ΤΟ ΚΥΣΔΕ παρότι αρνήθηκε αρχικά να συνεδριάσει για την περίπτωση της εκπαιδευτικού, υποχρεώθηκε τελικά να το πράξει έπειτα από σχετική απόφαση – εντολή δικαστηρίου στο οποίο είχε προσφύγει η καθηγήτρια.
http://www.koutipandoras.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
28-11-2013