Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Θ.Γιαννόπουλο.(video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Στερεάς ανακοίνωσε ο πρώην υφυπουργός υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος.
Με το σύνθημα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ ζήτησε την στήριξη και την ψήφο των πολιτών καλώντας τους ταυτόχρονα να αποφασίσουν χωρίς κομματικά προσωπεία ή χειροπέδες.
Απάντησε στην αρνητική κριτική που δέχεται γιατί ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης πριν την επίσημη έναρξη των διαδικασιών.
Ο κ.Γιαννόπουλος εξήγησε πως δεν είχε σκοπό να προκαταλάβει ενδεχόμενες άλλες επιλογές αλλά προκειμένου να είναι αποτελεσματικός σε αυτά που πρόκειται να προγραμματίσει.
Στο πλευρό του Θανάση Γιαννόπουλου ο πρώην γενικός γραμματέας Δια Βίου μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως κακώς ο Θανάσης Γιαννόπουλος δεν ήταν υποψήφιος το 2010. Ο Νίκος Σταυρογιάννης ερωτηθείς για το θέμα της υποψηφιότητάς του στον δήμο Λαμίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο.

 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ.Αθ.Γιαννόπουλου, ως υποψήφιου Περιφερειάρχη στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, έκανε την παρακάτω δήλωση:«Με αφορμή την σημερινή εκδήλωση ανακοίνωσης, την υποψηφιότητας του φίλου π.Υφυπουργού & Βουλευτή, Καθηγητή κ.Θανάση Γιαννόπουλου ως υποψήφιου Περιφερειάρχη στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, που λόγω της συμμετοχή μου στην Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. στην Αθήνα δεν μπόρεσα να παραστώ, εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου για επιτυχία στην προσπάθεια του».


Ο Θανάσης Γιαννόπουλος υποψήφιος περιφερειάρχης…

από LAMIASTARGR