Συναντήσεις αγροτών Κυριακή και Δευτέρα πριν την «απόβαση» στην Αθήνα

Κοινοποίηση στα Social Media

Συναντήσεις συνδικαλιστικών στελεχών για την προετοιμασία του μεγάλου αγροτικού συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος, προγραμματίζονται την Κυριακή και τη Δευτέρα 24 και 25 Νοεμβρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης και την Αταλάντη αντίστοιχα.

Στις συναντήσεις θα συζητηθούν τα αιτήματα της κινητοποίησης, με κεντρικό τη μη φορολόγηση της αγροτικής γης και οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης καθώς και της μετάβασης στην Αθήνα.

 Ειδικότερα στο Ηράκλειο θα συναντηθούν οι πρόεδροι των ΕΑΣ, οι επικεφαλής των Ομοσπονδιών, των κλαδικών (κτηνοτρόφοι, παραγωγοί λαϊκών αγορών) και των μεγαλύτερων αγροτικών συλλόγων την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ. Στην Αταλάντη, η αντίστοιχη συνάντηση θα γίνει στις 6 μ.μ.

 

Παράλληλα, η οργανωτική επιτροπή που έχει συσταθεί για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου, άρχισε να επικοινωνεί με αγρότες από τη Λάρισα και άλλες περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας για να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση.

 

Οι αγρότες ως γνωστό προγραμματίζουν «απόβαση» στην πλατεία Συντάγματος τη μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας.

από http://www.agronews.gr