Τέλος ο Γκιζίμης-νέος διοικητής ο Ρουσόπουλος στα Νοσοκομεία Θήβας-Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Τελείωσε η θητεία του Κώστα Γκιζίμη ο οποίος αντικαθίσταται ως διοικητής των νοσοκομείων Θήβας-Λιβαδειάς. Ο Κώστας Γκιζίμης έμεινε στη διοίκηση των νοσοκομείων Θήβας και Λιβαδειάς για κάτι περισσότερο από 2 χρόνια αφού η ανάληψη των καθηκόντων του είχε ανακοινωθεί στις 22 Αυγούστου του 2011 από τον τότε υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

«Στόχος μας παραμένει η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες» είχε δηλώσει τότε ο Κώστας Γκιζίμης, κάτι που δεν φαίνεται να επιτεύχθηκε μετά τις συνεχείς περικοπές στον τομέα της υγείας από τη κεντρική κυβέρνηση.

Τη θέση του Κώστα Γκιζίμη αναλαμβάνει ο Κώστας Ρουσσόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας και οικονομολόγος στο επάγγελμα.

Η τοποθέτηση έγινε με βάση την εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναμένεται να δούμε πώς θα υποδεχτούν οι πολίτες του νομού Βοιωτίας έναν δημοτικό σύμβουλο της Χαλκίδας ως διοικητή των Νοσοκομείων που τους εξυπηρετούν, αφού μέχρι σήμερα συνηθιζόταν να αναλαμβάνουν διοικητές κυρίως πολίτες που ασχολούνταν με την τοπική αυτοδιοίκηση της Βοιωτίας.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε να ακούσουμε και διά στόματος του νέου διοικητή τί περισσότερο μπορεί να προσφέρει στα νοσοκομεία Θήβας και Λιβαδειάς σε σχέση με τον απερχόμενο διοικητή Κώστα Γκιζίμη.

ο συγχωριανός σας