Ανοίγει ο φάκελος περιφερειακές εκλογές στη ΝΔ. Τα πρώτα ονόματα για τη Στερεά

Κοινοποίηση στα Social Media

Τα πάνω κάτω φέρνει δημοσίευμα της εφημερίδας το ΒΗΜΑ που ανοίγει για τη ΝΔ το φάκελο αυτοδιοικητικές εκλογές 2014.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ονόματα με τα οποία το κυβερνών κόμμα βγαίνει στην περιφέρεια Στερεάς.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήρθε λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη του πρωθυπουργού ο οποίος διεμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι η ΝΔ δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με αφορμή στα δημοσιεύματα που έφερναν την συγκυβέρνηση, να έχει μοιράσει στις περιφέρεις το δικομματικό χρίσμα, για την κοινή κάθοδο στις εκλογές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Θανάσης Γιαννόπουλος που ήδη έχει δηλώσει την επιθυμία του να κατέβει στις περιφερειακές εκλογές είναι στις πρώτες επιλογές της ΝΔ μαζί με τον Δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη και το βουλευτή Γιάννη Καράμπελα.
Ο Γιάννης Καράμπελας πρόσφατα στην εκπομπή Στέρεα λόγια έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές είτε σε επίπεδο περιφέρειας, είτε σε επίπεδο Δήμου, ακολουθώντας την συνήθη τακτική του να μάχεται απ’ όποια θέσει επιτάσσει το κόμμα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πάντα δηλώνει στρατιώτης της παράταξης και τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο μοναδικός ανάμεσα στους τρεις που είναι εν ενεργεία βουλευτής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

από lamiastar/gr