“Μέσα”… για κλοπή πετρελαίου

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθη, προχθές το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 19χρονος ROMA, ο οποίος μαζί με δύο ακόμη  ROMA συνεργούς του, ηλικίας 33 και 26 ετών που αναζητούνται, κατηγορούνται για κλοπή πετρελαίου από μάντρα φορτηγών αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας 38χρονου.

 

Ειδικότερα προχθές το πρωί, οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στη μάντρα του 38χρονου και αφαίρεσαν από ντεπόζιτο φορτηγού αυτοκινήτου, (400) λίτρα πετρελαίου, αξίας (580) περίπου ευρώ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον 38χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, αστυνομικοί του οποίου ενήργησαν άμεσα αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν και προσήγαγαν τον 19χρονο, ο οποίος ομολόγησε την διάπραξη της κλοπής και συνελήφθη.

Επιπλέον από τις συνεχιζόμενες έρευνες, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, πλησίον του καταυλισμού ROMA Πυρίου Θηβών, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 26χρονου δράστη, το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά την διάπραξη της κλοπής.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.