Συνελήφθη 41χρονος για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στο Δήλεσι

Κοινοποίηση στα Social Media

Κατασχέθηκαν συνολικά -1.150- λαθραία πακέτα τσιγάρων 

Συνελήφθη, στις 29-10-2013 το απόγευμα στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 41χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 19:30΄ το απόγευμα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 41χρονου, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν συνολικά (1.150) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 41χρονου και το χρηματικό ποσό των (395) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του, προερχόμενο από την αγοραπωλησία των λαθραίων τσιγάρων.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.