Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος οφείλει να προσδιορίζει την ημέρα και ώρα ανά εξάμηνο, για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θέμα : Δημοτικός Έλεγχος – Επερωτήσεις.
Θεωρούμε ότι η σύγκληση της Ειδικής αυτής Συνεδρίασης σήμερα 24 / 10 /2013 ( και όχι τέλος Ιουλίου ) είναι άκαιρη και χωρίς ουσία.
Επί πλέον έχουμε ως << Μείζον Αντιπολίτευση >> επανειλημμένως τονίσει την αναγκαιότητα της σταθερής ημέρας τέλεσης των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αντί αυτού το προεδρείο επιμένει να επιλέγει ατάκτως οποιαδήποτε ημέρα και ώρα. Αυτό καθιστά ( λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κυρίως ) αδύνατη τη συμμετοχή μας ως παράταξη σε αυτές τις συνεδριάσεις.
Δηλώνουμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ανωτέρω ότι δεν συμμετέχουμε στη συνεδρίαση της 24 / 10/ 2013 και καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά του Προεδρείου και του Δημάρχου ως αντιδημοκρατική και καταχρηστική.
Για το Συνδυασμό
Σύγχρονος Δήμος