Δ. Καραμάνης: «σενάριο επιστημονικής φαντασίας η συνεργασία με Παπαγγελή»

Κοινοποίηση στα Social Media

Κατηγορηματικά αντίθετος στο ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Λεβαδέων Νίκου Παπαγγελή, ήταν το στέλεχος της Ν.Δ Δημήτρης Καραμάνης, σε πρωινή του παρέμβαση  στο ΣΕΙΡΙΟ.

Το σενάριο που διακινείται, ευρέως, το τελευταίο διάστημα, αποτελεί «επιστημονική φαντασία», σύμφωνα με τον κ. Καραμάνη, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει έτοιμη οργανωτική ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει το Δ. Λεβαδέων και μετά τα Χριστούγεννα θα παρουσιάσει τις θέσεις της.

Στο ερώτημα τι θα πράξει, εάν υπάρξει κεντρική συμφωνία μεταξύ Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές  εκλογές του Μαΐου, τόνισε ότι  τα κόμματα θα πρέπει να παραμείνουν μακριά από την Αυτοδιοίκηση. Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι η Ν.Δ θα αποφύγει να δώσει χρίσματα στους δήμους.

Με νόημα, πάντως,  δήλωσε ότι τα «χρίσματα δεν είναι απαραίτητα», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο καθόδου του με «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμάνης έχει απευθυνθεί σε νυν δημοτικούς συμβούλους, σε κάποιους εκ των οποίων έχει βρει  »ευήκοα ώτα».

από ΣΕΙΡΙΟΣ FM.gr