Νέες δράσεις από το παράρτημα ΕΑΕ Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας˙ τώρα που ο ήλιος κρύφτηκε μέσα σε σύννεφα μολυβιά κι οι ακρογιαλιές ερήμωσαν, φωνάξαμε το χρόνο να γίνει σύντροφος καλός και να μας οδηγήσει μέσα από το φθινόπωρο στον άγριο χειμώνα και να τον ημερέψει να ‘ναι καλός μαζί μας…

  • Μην λησμονείτε τις εξετάσεις πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου. Το πρόγραμμα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας συνεχίζεται με εξετάσεις δωρεάν, όπως κάθε χρόνο. Ενημερωθείτε. Τηλεφωνείστε έγκαιρα στις υπεύθυνες

κ. Βάσω Φιλοσοφοπούλου 22610-29492

κ. Τασία Καντά  22610-22539

κ. Άννα Καράμπελα  22610-28161 

  • Στις 10 Νοεμβρίου, Κυριακή, στις 6.30 μμ στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας θα πραγματοποιήσουμε την έναρξη των χειμερινών προγραμμάτων με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, αφιερωμένη στη μνήμη του συνεργάτη μας γιατρού Γιάννη Λαμπρόπουλου. Θα μιλήσει ο διακεκριμένος παθολόγος – διατροφολόγος Dr Γεώργιος Πανοτόπουλος με θέμα:

«Παχυσαρκία, Μύθοι και Πραγματικότητα»

 Μετά τη συζήτηση θα προσφερθεί τσάι ή καφές στο «Καφωδείο», μαζί με εδέσματα υγιεινής διατροφής φτιαγμένα από τις εθελόντριες και τις κυρίες του Δ.Σ. Ελάτε να ενημερωθείτε έγκυρα και να γνωρίσετε νέες υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

  • Στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή θα παρακολουθήσουμε στο θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» την κωμωδία της χρονιάς «Μερικοί το προτιμούν καυτό», μία υπερπαραγωγή βασισμένη στην ταινία του Billy Wilder. Ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί με πολύ κέφι και χιούμορ το Γιάννη Ζουγανέλη, το Θοδωρή Αθερίδη, την ξανθιά “Sugar” Ζέτα Μακρυπούλια, τον Κώστα Βουτσά, τη Νάντια Κοντογιώργη, 17 ακόμη ηθοποιούς και 10μελή ορχήστρα. Χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού, κουστούμια Ντένη Βαχλιώτη.

Δηλώστε συμμετοχή στις κυρίες:

κ. Γιάννα Ζέρβα   22610-20706  &  6974411208

κ. Βάσω Φιλοσοφοπούλου   22610-29492  &  6948107716 

  • Γίνετε μέλη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Πληρώνετε την συνδρομή σας.
  • Παρακαλούμε τις συμπολίτισσές μας, να έρθουν δίπλα μας, ως εθελόντριες στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για να νιώσουν απέραντη χαρά προσφέροντας δώρα ζωής στον συνάνθρωπό μας.

Αγαπημένα μέλη του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, το Δ.Σ. παρά τα εμπόδια, που συνεχώς «εφευρίσκουν» ορισμένοι, δεν ξεχνά, δεν ολιγωρεί και να είστε βέβαιοι, ότι πολύ σύντομα η υπόσχεση, που σας δώσαμε για το Κέντρο Αντικαρκινικής Προστασίας θα πραγματοποιηθεί. Εμπιστευθείτε μας.

 

Καλό χειμώνα

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Λιβαδειάς

της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας