Έκκληση για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων

Κοινοποίηση στα Social Media

Ολοκληρώθηκαν, παρά τις δυσκολίες λόγω έλλειψης επαρκών ποσοτήτων τροφίμων,  οι διανομές του Σεπτεμβρίου στις 150 οικογένειες, που εξυπηρετούνται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων, χάρη στην αξιέπαινη προσπάθεια αρμοδίων υπαλλήλων του Δήμου, εθελοντών και αιρετών για την εξασφάλιση των προϊόντων.

Από τον μήνα Ιούλιο, που πραγματοποιήθηκαν οι προηγούμενες διανομές, μέχρι και το Σεπτέμβρη τα ράφια του παντοπωλείου παρέμεναν με ελάχιστα τρόφιμα, καθώς μειώθηκε αισθητά η προσφορά προϊόντων στα καλάθια του Παντοπωλείου, που έχουν τοποθετηθεί στα σούπερ μάρκετ και  τα σχολεία της πόλης γι’ αυτό το σκοπό.

Ιδιαίτερα σημαντική, σ’ αυτή τη διανομή, ήταν η βοήθεια επιχειρήσεων και συλλόγων που προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν είτε οικιοθελώς είτε μετά από αίτημα του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου με μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

Προκειμένου να πραγματοποιηθούν και οι διανομές του Οκτώβρη ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάνουν έκκληση  προς όλους, για ενίσχυση με τρόφιμα.

Θυμίζουμε ότι μετά τα ταμεία των σούπερ μάρκετ της περιοχής υπάρχουν τα καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Επίσης καλάθια συλλογής τροφίμων βρίσκονται :

  • Στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Θήβας
  • Στα Δημοτικά  Σχολεία : 4ο, 5ο, 6ο, 7ο και 8ο
  • Στο  6ο Νηπιαγωγείο Θήβας

     Έστω και ένα προϊόν  αν αφήνουμε , βοηθάμε έναν άπορο συμπολίτη μας.

Θυμίζουμε επίσης ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγγελίδη και Πελοπίδου και είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα ,Τετάρτη και Παρασκευή από ώρα 10:00 μέχρι 12:00 και λειτουργεί με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντριών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

  • Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλιάρτου
  • Τον  Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Θήβας
  • Την εταιρεία «Αυγά Βλαχάκης ΑΠΕΕ»
  • Την εταιρεία χονδρικού εμπορίου τυποποιημένων ζαχαρωδών προϊόντων «Ζαχαρής Χρ. Ιωάννης»
  • Την εταιρεία «Barilla Hellas ΑΒΕΕΕ»