Κ. Βενιζέλος: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του κου Νικολάου

Κοινοποίηση στα Social Media

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του κου Νικολάου,  όταν στο Δ.Σ. λέει στους συμβούλους του : Ξυπνήστε !!!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την περασμένη Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 7 : 00 μ.μ. έγιναν τα εξής :

Πριν ακόμη ξεκινήσουμε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, υπάρχουν γενικότερα θέματα που συζητούμε και αφορούν το Δήμο Θήβας.

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Δ.Σ. και ρωτώντας τον, γιατί ως αιρετός δεν είχα την Νομική υποστήριξη που ο Δήμος πρέπει να παρέχει στους εκλεγμένους και αναφέρομαι για θέμα που αφορούσε και αφορά πάντα τα συμφέροντα του Δήμου.

Εκεί ο Δήμαρχος της Θήβας πήρε το λόγο σαν μαινόμενος ταύρος, μην μπορώντας να τοποθετηθεί, αλλά και να απαντήσει αν θέλει πολιτικά, τι έκανε: παρότρυνε τους συμβούλους του να μου επιτεθούν λέγοντάς τους : “ Ξυπνήστε ρε, ξυπνήστε ”!

Φαίνεται πως ο κύριος Νικολάου, νομίζει ότι ασκεί τα καθήκοντά του ως Στρατιωτικός και επίσης πιστεύει ότι απευθύνεται σε φαντάρους, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Μήπως ,λέω μήπως, ήταν ενοχλημένος από την προηγούμενη τηλεοπτική συνέντευξη στο Star της Λαμίας ; ή μήπως έχει κουραστεί, οπότε είναι καιρός να πάει σπίτι του ;

Δείτε την ειρωνεία της όλης ιστορίας : Στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο ένα από τα θέματα που ήταν στην ημερήσια διάταξη αφορούσε την έκδοση ψηφίσματος για την καταδίκη των φαινομένων πολιτικής βίας.

Μια παροιμία που ταιριάζει στην περίπτωση του Δημάρχου λέει : “ Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις ”.

Επίσης αυτό που θέλω να καυτηριάσω είναι η θέση και η στάση του Προέδρου του Δ.Σ., ο οποίος πιστεύει ότι είναι πρόεδρος όχι του Δ.Σ., αλλά μόνο της συμπολίτευσης !!!

Λυπάμαι, αλλά δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζεται σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ο ίδιος ο Πρόεδρος δεν τηρεί τον κανονισμό λειτουργίας του.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ 

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ