“Μεταγραφή” για Λαμία;

Κοινοποίηση στα Social Media

Η αντίστροφη μέτρηση για την παραμονή του κ. Παναγιώτη Κουτσοπίνη στο Νοσοκομείο Λαμίας έχει αρχίσει εδώ και ένα μήνα περίπου.
Τώρα όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 είναι θέμα ημερών η αντικατάσταση του παρά το γεγονός ότι η ΔΗΜΑΡ που τον είχε προτείνει έχει ζητήσει άτυπα έστω και αν δεν μετέχει πλέον στο κυβερνητικό σχήμα να μην απομακρυνθούν οι 3 Διοικητές Νοσοκομείων που είχαν επιλεγεί από τον χώρο της στα πλαίσια της τρικομματικής κυβέρνησης.
Οι νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η καθυστέρηση αντικατάστασης του κ. Κουτσοπίνη ήταν αποτέλεσμα εσφαλμένων προϋποθέσεων που είχαν τεθεί αρχικά από τον προηγούμενο υπουργό Υγείας.
Μια από αυτές ήταν και η μη δυνατότητα ορισμού Διοικητή που να διαμένει μόνιμα στην πόλη η ακομη και τον Νομό που εδρεύει το Νοσοκομείο.
Τώρα με τροποποίηση της σχετικής προκήρυξης απο τον κ. Γεωργιάδη ,τον νέο υπουργό υγείας αυτός ο περιοριστικός ορός απαλείφθηκε, όμως ελάχιστοι κατέθεσαν εκ νέου αιτήσεις για τις θέσεις Διοικητών Υγειονομικών μονάδων.
Μια άλλη προϋπόθεση αρνητική ήταν ο ενδιαφερόμενος να μην ήταν υποψήφιος βουλευτής και γενικά να μην αποβλέπει σε πολίτικη εκμετάλλευση της θέσης του σε εκλογικές διαδικασίες.
Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποκλείστηκε η κ. Βιργινία Στεργίου που μάλιστα είχε δηλώσει ότι αποποιείται της αμοιβής της περίπου 1800 ευρώ.
Αυτό βέβαια δεν ελήφθη σοβαρά από το Υπουργείο αφού στο δημόσιο δεν ισχύουν τέτοιες προσφορές και κάθε εργαζόμενος με οιαδήποτε σχέση εργασίας στο Δημόσιο πρέπει να αμείβεται είτε με μισθό είτε με αποζημίωση.
Μπορεί όμως τον μισθό του να τον διαθέτει όπου θέλει!
Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν προκύπτει υποψήφιος για την θέση του Διοικητή από την Φθιώτιδα και επικρατέστερη επιλογή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 που δεν κατέστη δυνατόν να επαληθευτούν επίσημα μπορεί να είναι αυτή του κ. Κώστα Γκιζίμη (Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς και πρωην Δημάρχου Ορχομενού προερχόμενου από το χώρο του ΠΑΣΟΚ).
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ανεξάρτητα από το πρόσωπο που τελικα θα επιλεγεί η διακομματική συμφωνία είναι να προέρχεται απο το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

από http://www.lamiafm1.gr