Εικόνες εγκατάλειψης στο Σαράντι

Κοινοποίηση στα Social Media
Αυτή την εικόνα, που δείχνουν οι πιο κάτω φωτογραφίες, παρουσιάζει ένα από τα ωραιότερα σημεία της γραφικής Παραλίας Σαράντι. Μπάζα, σκουπίδια, κομμάτια μπετού, σίδερα, γυαλιά, αναποδογυρισμένοι κάδοι, διασκορπισμένες νάυλον σακούλες.

Πρόκειται για τον λεγόμενο Σχολικό Κλήρο, που ενώ θα μπορούσε να ήταν μια όαση ομορφιάς και πρασίνου στην είσοδο της παραλίας αποτελεί σημείο ρύπανσης και ενδεικτική περίπτωση αδιαφορίας των αρμοδίων.


Πέρασε το καλοκαίρι, παρά τις κάποιες προσπάθειες που έγιναν στον τομέα της καθαριότητας, κυρίως από τον τοπικό εξωραϊστικό σύλλογο «Ποσειδών» και από το τοπικό Συμβούλιο Χωστίων, δεν πραγματοποιήθηκαν οι υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής για οριστική διευθέτηση ενός τέτοιου σημαντικού θέματος για την παραλία.

Είναι καιρός, λένε οι κάτοικοι και οικιστές στο Σαράντι, να λυθεί οριστικά το πρόβλημα των σκουπιδιών, να υπάρξει συγκεκριμένη χωροθέτηση της συγκέντρωσής τους, να απομακρυνθούν τα μπάζα και τα μπετά και να δενδοφυτευτεί τουλάχιστον περιμετρικά ο Σχολικός Κλήρος για να σταματήσει η διαρκής υποβάθμισή του. Εκτός αν η υποβάθμιση, όπως συνήθως, εξυπηρετεί άλλους σκοπούς……

Αναρτήθηκε από ΘΗΒΑGR