Έσοδα από το παζάρι Ορχομενού για θέρμανση στα σχολεία

Κοινοποίηση στα Social Media

Την τοπική κοινωνία ενεργοποιεί η δημοτική αρχή Ορχομενού προκειμένου να μην αναγκαστούν οι γονείς των μαθητών να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Κώστας Ξηρογιάννης για την Κυριακή έχει προγραμματίσει σύσκεψη με τους γονείς και τους κηδεμόνες κατά την διάρκεια των οποίων θα συζητηθεί το θέμα που αφορά στις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων.

«Απευθυνόμαστε και προς τους γονείς και προς τους φορείς του Καλλικρατικού δήμου να παραβρεθούν στην σύσκεψη την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο Ορχομενού όπου θα συζητηθούν όλα τα προβλήματα που είναι πολύ σοβαρά» σημειώνει ο κ. Ξηρογιάννης.

Παράλληλα συγχαίρει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ορχομενού για τον αγώνα που έχουν προγραμματίσει με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού για την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου αφού τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στα σχολεία.

«Ο αγώνας ΑΕ Ορχομενού και Παναθηναϊκού είναι σημαντικός γιατί τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν και ήδη έχουν να συγκεντρώνονται από χορηγούς θα τα διαθέσουμε για τις λειτουργικές ανάγκες στα σχολεία και ευχαριστώ όσους συμβάλουν σε αυτή τη προσπάθεια», είπε ο δήμαρχος.

Ακόμα όπως έκανε γνωστό ένα μέρος των εσόδων από το παζάρι θα διατεθούν και αυτά στα σχολεία.

«Υπάρχουν ορισμένες ακόμα σκέψεις για την ενίσχυση των σχολείων όπως το να διαθέσουμε ένα μέρος από τα έσοδα που θα προκύψουν από την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Τα έσοδα αυτά βέβαια δεν θα είναι πολλά αλλά σίγουρα ένα μέρος θα πάει για την θέρμανση των σχολείων», κατέληξε ο Κ. Ξηρογιάννης.