Να απομονώσουν τη Χ.Α. κάλεσε τους πολίτες ο Γ. Καράμπελας

Κοινοποίηση στα Social Media

Να απομονώσουν τη Χρυσή αυγή κάλεσε τους πολίτες με δηλώσεις του ο βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ. Γιάννης Καράμπελας.

«Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα έγινε η αφορμή για να αφυπνιστεί η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική κοινωνία και να καταλάβουν όλοι το αληθινό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής», τόνισε ο κ. Καράμπελας και πρόσθεσε: «Τεχνηέντως είχαν μπει στο θυμικό του έλληνα και βλέπαμε συνεχώς τα ποσοστά της ΧΑ σε άνοδο. Τώρα όμως η ελληνική κοινωνία είδε πια είναι η ΧΑ και όλοι διαπίστωσαν το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον υπουργό Δημόσιας τάξης για τον φάκελο που έστειλε στη δικαιοσύνη με τα εγκλήματα που έχει κάνει η ΧΑ».

Παράλληλα ο Γ. Καράμπελας κάλεσε τους έλληνες πολίτες «να απομονώσουν τη ΧΑ, όσους την ψηφίζουν αλλά και αυτούς που λένε ότι θα την ψηφήσουν» διότι «είναι εχθροί της πατρίδας μας».

Για το αν έχουν παρεισφρήσει στην αστυνομία και στον στρατό σημείωσε ότι τα ποσοστά δείχνουν πως κάποιοι θα υπήρχαν και εκεί.

«Πιστεύω ότι και ο Ελληνικός Στρατός και η Ελληνική Αστυνομία έχουν τη δυνατότατα να κάνουν αυτοκάθαρση κάτι που ξεκίνησε πολύ γρήγορα».

Σύμφωνα με τον βουλευτή οι αλλαγές στην αστυνομία δεν συνιστούν καθαίρεση αλλά αφορούν σε αλλαγή στρατηγικής «ώστε από εδώ και πέρα μα μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους».

Δεν παρέλειψε ακόμα να τονίζει ότι ορισμένες ενέργειες τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την δικαιοσύνη θα μπορούσαν να είχαν γίνει νωρίτερα.

«Πράγματι υπήρξε καθυστέρηση, τα σημάδια της ΧΑ δεν είναι τωρινά. Ίσως έπρεπε και το ΣτΕ τότε που συνεδρίασε να μη είχε δώσει το δικαίωμα στη ΧΑ να συμμετάσχει στις εκλογές ως πολιτικό κόμμα».