Αντιφασιστική Λιβαδειάς: Ώρα να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θ’ αφήσεις

Κοινοποίηση στα Social Media

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς πραγματοποιείται αυτή την ώρα (8 μμ) από την Αντιφασιστική Αντιρατσιστική Κίνηση Πολιτών με αφορμή την δολοφονία από μέλη της Χρυσής Αυγής του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

«O Παύλος Φύσσας 34 ετών είναι νεκρός από το χέρι φασίστα. Οι Φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση. Όσο και αν θέλουν η Χ.Α. να εμφανίζεται ως αντισυστημική, ο ρόλος της αποκαλύπτεται, προωθείται από οικονομικά, μιντιακά και πολιτικά συμφέροντα. Η Χ.Α. ξεκίνησε στοχοποιώντας και σκοτώνοντας μετανάστες, τώρα προχωράει στους δημοκράτες, στους αριστερούς στη νεολαία», αναφέρει σε μήνυμά της μεταξύ άλλων η  Αντιφασιστική Αντιρατσιστική Κίνηση Πολιτών Λιβαδειάς.

Συμπληρώνει ακόμα: «Τα τσιράκια των εφοπλιστών και των μεγαλοκαναλαρχών κάνουν ότι μπορούν για να τσακίσουν τους αγώνες των εργαζόμενων και της νεολαίας, δεν διστάζουν να δολοφονούν εν ψυχρώ  κόσμο του μόχθου και αγωνιστές, για να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού».

Τονίζει επίσης: «Είναι οι ίδιοι που πάνε χέρι-χέρι με την κυβέρνηση Σαμαρά και στηρίζουν με τον πιο βρώμικο τρόπο τις αντιλαϊκές πολιτικές της. Η θεωρία των «δύο άκρων», που έχει υιοθετήσει η μνημονιακή κυβέρνηση και τσουβαλιάζει τη νεοναζιστική συμμορία με  τους αγώνες των εργαζόμενων και της νεολαίας, είναι άκρως επικίνδυνη, αλλά καθόλου τυχαία, γιατί αυτό που επιδιώκει είναι η προάσπιση των συμφερόντων των δυνάμεων του κεφαλαίου και έχει αποδείξει, ότι είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τα υπερασπιστεί»

Και καταλήγει: «Καμία ανοχή στους φασίστες της Χ.Α! Να βάλουμε ένα τέλος στο νεοναζιστικό έκτρωμα μέσα στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία , στις γειτονιές. Ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία έχουν αποδείξει ότι με τους αγώνες τους τσακίζουν το φασισμό».