Απο 21 έως 26 Νοεμβρίου η Εμπορική, Ενεργειακή και Παραγωγική Έκθεση στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Πάνω από 50 επιχειρήσεις και φορείς, συμμετέχουν στην 1η Εμπορική-Παραγωγική και Ενεργειακή Έκθεση Βοιωτίας, που πραγματοποιείται στη Λιβαδειά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν από τον Γ.Γ. Βιομηχανίας Σπύρο Ευσταθόπουλο, την Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα.Η διάρκεια της θα είναι έως τις 26 Νοεμβρίου.

Η Έκθεση φιλοξενείται στο χώρο του εργοστασίου της UNICOT, στη διασταύρωση του δρόμου Λιβαδειάς- Θήβας.

Στόχοι της έκθεσης είναι:

  1. Η ανάδειξη και την προβολή της οικονομικής δραστηριότητας της Βοιωτίας
  2. Η τόνωση της αγοράς από τις εμπορικές συμφωνίες
  3. Η γνωριμία  με νέα προϊόντα των επιχειρήσεων
  4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών
  5. Η στήριξη του επιχειρείν που αποτελεί μοχλό για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων
  6. Η ανάπτυξη της ιδέας της επιχειρηματικότητας.

Σε μια δύσκολη χρονιά, όπως η φετινή για  τη χώρα μας και τον επιχειρηματικό κόσμο, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, αποφάσισε να «βγει μπροστά», στηρίζοντας έμπρακτα  τα μέλη του και να δώσει ώθηση και ελπίδα στις επιχειρήσεις του νομού, συνδιοργανώνει την 1η ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2012, μια  έκθεση αξιώσεων, «οξυγόνο» στις σχέσεις των εμπόρων με το ευρύ κοινό.

Η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται, επαναλαμβάνονται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν και σίγουρα στο χώρο της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η Εμπορική Έκθεση, εγγυάται αποδεδειγμένα, την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές .

‘Ένα τέτοιο γεγονός αναμένεται να αποτελέσει και η Έκθεση ΒΟΙΩΤΙΑ 2012 που εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές .

Το μεγάλο Εμπορικό και όχι μόνο είναι στο δρόμο που οδηγεί στην τόνωση και ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας  των τοπικών επιχειρήσεων, στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της επιχειρηματικότητας του τόπου μας για να γίνει η κρίση μια νέα αρχή για όλους.