Έκτακτο Συνέδριο ΚΕΔΕ στις 3 Δεκεμβρίου 2012

Κοινοποίηση στα Social Media

Στις 3 Δεκεμβρίου 2012, επανασυγκαλείται το Έκτακτο Συνέδριό της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στην Αθήνα, προκειμένου οι αιρετοί της χώρας, να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση των ραγδαίων εξελίξεων που υποβαθμίζουν και απαξιώνουν τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο της Αυτοδιοίκησης και οδηγούν τους δήμους στην ολική κατάρρευση.

Από αύριο Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων της Ελλάδας, προχωρούν στη σύγκλιση έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων των μελών τους, προκειμένου να προσδιορίσουν τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους, ενόψει της επανασύγκλισης του συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ. η Π.Ε.Δ Αττικής συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της, στο Ξενοδοχείο «Τιτάνια», Πανεπιστημίου 52 αίθουσα «Απόλλων» (ημιόροφος). Θέμα, οι «Επιπτώσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις τελευταίες εξελίξεις (Κρατικός Προϋπολογισμός 2013-Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 κ.λ.π.)».

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ το Δ.Σ της ΠΕΔ Α. Μακεδονίας Θράκης, συγκαλεί στην Κομοτηνή έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Επίσης με απόφαση του Δ. Σ. της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας συγκαλείται, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στις 4.30 μ.μ. έκτακτη Γενική Συνέλευση «με σκοπό να διαμορφώσει ένα ενιαίο και ενωτικό πλαίσιο αντίδρασης και διεκδίκησης της Αυτοδιοίκησης απέναντι στο Μεσοπρόθεσμο και τη γενικότερη αναίτια και άδικη επίθεση προς το θεσμό».

Η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ η ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας συγκαλεί στη Κοζάνη έκτακτη Γενική Συνέλευση

Επίσης στις6.30μ.μ. της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ηπείρου στα Ιωάννινα.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. συγκαλείται στην Πάτρα έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Δ. Ελλάδας.