Η …μάρα του Σαμαρά για την εκλογή ικανών και άξιων εκπροσώπων στις δημοτικές εκλογές!

Κοινοποίηση στα Social Media

Και ξαφνικά μέγας προβληματισμός στην κυβέρνηση. Οι ”τύπου” διακοπές που κάναμε όλοι μας, τελείωσαν και άλλο που δε θέλαμε ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με το αγαπημένο μας χόμπυ. Δε λέω για τη μπάλα. Για την εκλογολογία λέω. Ένας χρόνος συζήτηση για το ποιόν θα έχουμε δήμαρχο από το 2014 μέχρι το 2018 δεν είναι και λίγος.

Ίσα ίσα που θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε τα προβλήματα από τους φόρους και τη … γεύση των ληγμένων! Αυτό που εντυπωσιάζει όμως είναι η έγνοια του πρωθυπουργού μας να διαλέξουμε άξιους και ικανούς δημάρχους! Είχε μάρα (που λένε και στα χωριά μας), θα μου πείτε ο Σαμαράς να επιλέξουμε εμείς τους καλύτερους. Και βέβαια είχε μάρα.

Διότι σου λέει, αν έχουν οι συνδυασμοί του πασοκ και της νδ ξεχωριστά ψηφοδέλτια για τον καθένα, υπάρχει ο κίνδυνος να μη βρουν ούτε τη …δική τους ψήφο μέσα στην κάλπη.  Άρα τί κάνουμε; Τους ρίχνουμε όλους τους υποψήφιους μαζί μέσα σ΄ένα ψηφοδέλτιο και πού ξέρεις, στατιστικά μπορεί να μας κάτσει και κανένα 10-15% στον καθένα.

15% η νδούλα, 10% το πασοκάκι, άντε και κανένα 3-4% από κανένα δεκανίκι τύπου δημαράκι κι έτοιμη η συνταγή για να διοικήσουν τις πόλεις και τα χωριά μας. Μη μου πείτε μετά ότι δεν το ξέρατε ότι θα ”τα κάνουν πλακάκια” στις δημοτικές εκλογές. Γιατί και πριν τις εθνικές τα ίδια λέγαμε και τώρα μπλε και πράσινοι στριμώχτηκαν στην ίδια καρέκλα.

Έχετε το νου σας γιατί δε μπορεί να ψηφίζουμε κάθε μήνα για να διορθώνουμε τις λάθος ψήφους μας.

ο συγχωριανός σας