Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για εντοπισμό ληστών στη Ξυνιάδα

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ένοπλη ληστεία σήμερα (17-10-2012) νωρίς το πρωί, σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού ημεδαπών, στην οικία του στη περιοχή Ξυνιάδα Δομοκού Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 01:40΄ τα ξημερώματα, οι τρεις δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο κουζίνας στην οικία του ζευγαριού και με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον 80χρονο ιδιοκτήτη και την 77χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια οι δράστες ασκώντας σε βάρος τους σωματική βία, τους απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (1.500) περίπου ευρώ, διάφορα χρυσαφικά αξίας (2.500) περίπου ευρώ, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, τριάντα (30) ασημένια συλλεκτικά νομίσματα, ένα (1) περίστροφο (κειμήλιο) με οκτώ (8) φυσίγγια, το οποίο ο 80χρονος κατείχε παράνομα και τέσσερα (4) βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών.

Οι τρεις δράστες πριν αποχωρήσουν, έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.