Πρώτο πανελλήνιο αντάμωμα Καλλιωραίων

Κοινοποίηση στα Social Media
Στις 31 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην Χώρα τεχνών στην Υπάτη Φθιώτιδος το πρώτο πανελλήνιο αντάμωμα των Καλλιωραίων . Η οικογένεια των Καλλιωραίων σήμερα έχει εξαπλωθεί πια σε όλη την Ελλάδα από τα Χανιά μέχρι την Αλεξανδρούπολη .  Έτσι κάποια στιγμή από κάποια μέλη της οικογένειας κρίθηκε σκόπιμο ότι θα έπρεπε να γίνει ένα αντάμωμα και να γνωριστούμε από κοντά .
Παρόλη την οικονομική κρίση και την απόσταση εβδομήντα ένας  Καλλιωραίοι από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συντονιστών και έσπευσαν στην Υπάτη να γνωρίσουν από κοντά το σοι τους.
Παρευρέθησαν Καλλιωραίοι από το Μυρόφυλλο Τρικάλων και Αργιθέα Καρδίτσας  , Φάρσαλα Λαρίσης, Βόλος και  Νέα Αγχίαλος Μαγνησίας ,  Βίτωλη , Λιτόσελο ,Λυγαριά ,Φρανζόμυλο, Στύρφακα και Καλαμάκι Φθιώτιδος , Νέα Αρτάκη Χαλκίδος ,Διόνυσο Βοιωτίας, Μέγαρα Αττικής  και πολλοί Καλλιωραίοι από την Αθήνα .
Η μεγάλη επιτυχία του ανταμώματος οφείλονταν στις προσπάθειες που κατέβαλαν οι συντονιστές της οικογενειακής κίνησης Γεώργιος Καλλιώρας από το Μουζάκι Καρδίτσας  , Δήμητρα Καλλιώρα από την Βίτωλη Φθιώτιδος, Ντίνα Καλλιώρα από την Νέα Αρτάκη Χαλκίδας , Βαγγέλης Γ. Καλλιώρας από τον Διόνυσο Βοιωτίας και Γεώργιος Ι . Καλλιώρας από την  Αθήνα  .
Γ. Καλλιώρας Λαμία