Συνελήφθη 44χρονος αυτοκινητιστής, για μεταφορά 5 μη νόμιμων αλλοδαπών, στο εσωτερικό της χώρας

Κοινοποίηση στα Social Media

Οι έξι συνολικά συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα σε «μπλόκο» αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού επί της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Λαμίας 

Ο 44χρονος είχε παραλάβει τους παράνομους αλλοδαπούς από την πόλη των Ιωαννίνων, με σκοπό να τους μεταφέρει σε περιοχή της Βοιωτίας, έναντι χρηματικής αμοιβής

Συνελήφθη, στις 31-08-2013 τα ξημερώματα, επί της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Λαμίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, ένας 44χρονος ημεδαπός, αυτοκινητιστής, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, περίπου στις 01:30΄ τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους στο πλαίσιο συνεργείου γενικών αστυνομικών ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή του Δομοκού, έκαναν σήμα για στάθμευση στο Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί), ιδιοκτησίας του 44χρονου, στο οποίο επέβαιναν πέντε ακόμη άτομα, για την διενέργεια αστυνομικού ελέγχου.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι οι πέντε επιπλέον επιβαίνοντες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 19 έως 26 ετών, στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, έχοντας εισέλθει παράνομα στην χώρα μας και συνελήφθησαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 44χρονος είχε παραλάβει τους παράνομους αλλοδαπούς από την πόλη των Ιωαννίνων με σκοπό να τους μεταφέρει σε περιοχή της Βοιωτίας, έναντι του χρηματικού ποσού των (400) ευρώ που θα λάμβανε από τον καθένα,  μετά από την άφιξη στον προορισμό τους.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 44χρονου, ως μέσο μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών, καθώς και το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του. Επιπλέον κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των παράνομων αλλοδαπών.

Οι έξι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.