Ρωτήστε αλλού για το «παρουσιολόγιο» της φωτιάς…

Κοινοποίηση στα Social Media

Το viotianet έχει ήδη αποδείξει στο διάστημα που βρίσκεται κοντά σας (λιγότερο από ένα έτος) ότι είναι όχι μόνο άμεσο αλλά και έγκυρο. Το λέμε αυτό διότι δεχθήκαμε μηνύματα σχετικά με δημοσίευμα για τη φωτιά της περασμένης Τετάρτης. Πιο συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Έξαρχου στις πληγείσες περιοχές μεταξύ άλλων ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάς.

Φίλοι αναγνώστες (υποθέτουμε καλοπροαίρετα) μας παραπέμπουν σε δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (που δημοσιεύθηκε σε αρκετά ιστολόγια) στο οποίο ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Μουλκιώτης κάνει απολογισμό των ζημιών.

Το συγκεκριμένο δελτίο λοιπόν αναφέρει ποιοι ήταν στην επίσκεψη στις καμένες περιοχές χωρίς ωστόσο σε αυτό να υπάρχει το όνομα του κ. Σταθά.

Δεν σημαίνει όμως ότι η πραγματικότητα είναι αυτή. Ο Γ. Σταθάς ήταν εκεί, (όπως φαίνεται και στο http://lamiastar.gr/ , απ΄όπου δανειστήκαμε τη φωτο) ίσως κάποιοι άλλοι δεν ήταν και έκαναν «ρεπορτάζ» από το καφέ της περιοχής τους κοιτώντας τους καπνούς (αν τους έβλεπαν…).

Όσο για τους λόγους που δεν υπήρχε το όνομα του βουλευτή Βοιωτίας στο Δ.Τ. αυτό το γνωρίζουν οι συντάκτες του και όχι εμείς.

Και προς αποφυγή της όποιας παρεξήγησης εμείς δεν υιοθετούμε (ακούστηκε και αυτό) την άποψη ότι το περιστατικό έχει να κάνει με το ότι ο κ. Μουλκιώτης είναι ΠΑΣΟΚ και ο κ. Σταθάς ΣΥΡΙΖΑ.

Τέτοια συμβαίνουν και μεταξύ στελεχών ιδίου κόμματος με υπεύθυνο τον «δαίμων του τυπογραφείου», η άποψή μας είναι ότι λάθη γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται, το ζητούμενο είναι αν διορθώνονται…