Συγχαρητήρια στους νέους που εξασφάλισαν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κοινοποίηση στα Social Media

Με τη μεγάλη πυρκαγιά ίσως δεν πήραν όλα τα μπράβο που άξισαν οι μαθητές που πέτυχαν να εισαχθούν στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Είναι πραγματικά μεγάλη η ικανοποίηση τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους γονείς, αλλά και για τους καθηγητές τους. Ικανοποίηση όμως έχουμε και όλοι οι Βοιωτοί, γιατί εκατοντάδες παιδιά από την περιοχή μας θα ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο της μόρφωσής τους.

Οι αυριανοί ακαδημαϊκοί πολίτες καλούνται να αλλάξουν τρόπο σκέψης και όνειρα (κάποτε στόχος όλων ήταν το δημόσιο), μιας και οι απαιτήσεις είναι πλέον διαφορετικές. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες – μελλοντικούς επιχειρηματίες που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι θέσεις εργασίας και θα αποτελέσουν το μοχλό ανάπτυξης όλης της οικονομίας.

Ας απολαύσουν τα φοιτητικά τους χρόνια, ας τελειώσουν στην ώρα τους τις σπουδές τους κι όταν με το καλό βγουν στον εργασιακό στίβο, ας μην υποτιμήσουν τους κόπους και τις θυσίες που έκαναν οι ίδιοι και οι γονείς τους για να φτάσουν ως εκεί, αλλά να διεκδικήσουν τα χρήματα και τις εργασίες που τους αξίζουν!

Και πάλι συγχαρητήρια!

Ο συγχωριανός σας