Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη 3 δραστών, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (17-11-2012) τα ξημερώματα, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής στην οικία της, στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 03:30΄τα ξημερώματα οι τρεις δράστες, έχοντας  καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full – face, εισήλθαν παραβιάζοντας την σιδερένια πόρτα της κουζίνας, στην οικία της 82χρονης, ενώ εκείνη κοιμόταν και αφού άσκησαν σε βάρος της σωματική βία, την ακινητοποίησαν και της έκλεισαν το στόμα με μονωτική ταινία.

Ακολούθως οι δράστες, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας, αφαίρεσαν μέσα από ένα τσαντάκι το χρηματικό ποσό των (15.000) περίπου ευρώ, καθώς επίσης και διάφορα χρυσαφικά, των οποίων η αξία δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί και στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης.